Calendar evenimente Creative Arts 30 octombrie – 7 noiembrie

Aglomerat tare la Creative Arts în strada Olari nr. 25!

Începem vineri, pe 30 octombrie, între orele 17:00 – 20:00, cu atelierul-pilot Frumuseţea privită prin ochii toamnei unde Andra Todiriţă – Life Coach şi Adriana Enescu – Cosmeticiană, ne vor arăta cum să dăm un alt sens frumuseţii şi încrederii de sine. Detalii aici.

frumusete_de_toamna_creative_arts

Sâmbătă, 31 octombrie, de la 17:00 şi până la 19:00, avem o nouă sesiune Mama Connect, întâlnirile periodice organizate de Work At Home Moms în cadrul cărora mame cu inițiativă se înscriu ca speakeri și prezintă ideea cu care vor să scrie istorie! Cum puteţi participa aflaţi aici.

mama_connect_creative_arts

Luni, pe 2 noiembrie, ne începem săptămâna povestind despre momentul revenirii la job şi cum e cu despre pregătirea emoţională pentru reintegrarea profesională, gestionarea anxietăţii de separare şi detaşarea parentală, alegerea profesională – vechiul job, un job nou, lucrul part time sau de acasă, negocierea cu angajatorul şi pregătirea pentru interviu, CV-ul, scrisoarea de intenţie.

Sunt alături de noi Raluca Mihai: Consilier psihologic autonom şi Paula Godeanu: Specialist Resurse Umane, din partea Work At Home Moms Romania, iar de înscris vă înscrieţi aici.

echilibru_in_viata_profesionala_creative_arts

Mai aproape de weekend, vineri, pe 6 octombrie, povestim despre ascultatul activ şi comunicarea eficientă tot cu Work At Home Moms. Este prima şezătoare dintr-o serie de şase despre care puteţi citi aici.

comunicare_work_at_home_moms_creative_arts

Iar sâmbătă, 7 noiembrie, de pregătim de o mare sesiune de “Cum organizezi un festival în România” cu Formare Culturală. De neratat pentru orice organizator de evenimente din România! Detalii aici.

Cum sa faci un festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *