Atelierul mobil – ateliere pentru adulti si copii

Atelierul Mobil este un spaţiu de interacţiune socială şi creativă între artişti şi toţi iubitorii de artă, amenajat în cadrul diverselor evenimente culturale bucureştene cu scopul de a promova creativitatea şi arta. În cadrul Atelierului Mobil sunt incluse ateliere pentru adulti si copii.

Ateliere pentru adulti si copii

Activităţile desfăşurate în cadrul Atelierului Mobil sunt adaptate specificului şi publicului fiecărui eveniment şi variază în funcţie de tematică, de la ateliere de reciclare creativă pentru copii la ateliere de realizat coroniţe de flori pentru doamne şi domnişoare.

Sute de copii şi adulţi au participat până acum la activităţile organizate în cadrul Atelierului Mobil, la unele dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate evenimente bucureştene.

Jocurile copilăriei

Credem că adevaratele jocuri ale copilăriei rămân cele jucate departe de monitoare, televizoare şi telefoane.

Credem că Baba-Oarba, De-a v-aţi ascunselea, Raţele şi Vânătorii, Şapte pietre, Ţară, ţară, vrem ostaşi, Şotron, Elasticul sau Omul negru sunt jocuri pe care copiii din ziua de azi ar fi încântaţi să le joace mai des, descoperindu-le regulile şi farmecul.

Dornici mereu de joacă, animatorii şi MC-ii noştri reuşesc să îi implice pe cei mici în Jocurile Copilăriei şi să le insufle bucuria de a se juca împreună.

ateliere pentru adulti si copii

Am dus cu mândrie Atelierul Mobil la Street Delivery şi Train Delivery, Roaba de Cultură, Balkanik Festival, Bike Fest, ADfel, Summer Bike Fiesta, Grădina cu Artişti, KINOdiseea, Minimest, Namaste India şi la multe altele.

Vă dăm cu drag detalii la office@creativearts.ro.