Curs de decoratiuni evenimente

curs recuzita pentru evenimente 13Pentru toţi cei care nu se tem să sfideze convenţiile şi tradiţiile, din cauza celor care îşi doresc evenimente ale lor mai presus de orice şi deoarece e o mare provocare să creezi elemente pline de personalitate, am creat cursul de decoratiuni  evenimente.

Bifăm an de an o serie întreagă de evenimente: petreceri private sau corporate, gale, nunţi, botezuri şi aniversări. Câte dintre ele sunt îndeajuns de wow pentru a le invidia şi pentru a ne dori ca noi să fi avut acel ceva care face diferenţa la evenimentele noastre?

Fie că visaţi la pomponi coloraţi şi veseli, la ghirlande diafane sau la mesaje din litere decorate cum vă dictează inima, am adunat materialele necesare şi know-how-ul strâns in ani de producţie pentru evenimente private şi corporate şi vă vom invăţa cum să realizaţi decoraţiuni spectaculoase.

Programă curs decoratiuni evenimente:

Şedinţa 1 – Ghirlande

Desenăm, decupăm şi lipim trei ghirlande diferite care garantat vor atrage atenţie şi vor stârni invidii.

Şedinţa 2 – Decoraţiuni agăţătoare

Experimentăm înainte de toate cu pomponii jucăuşi, atât de prezenţi în orice decor, apoi imaginăm şi creăm globuri uriaşe decorate cu flori decupate sau răsucite şi buline.

Şedinţa 3 – Decoraţiuni de perete

Decorăm sau transformăm in photo corner orice suprafaţă verticală cu trei tipuri de decoraţiuni: evantaie rotunde, flori somptuoase şi fluturi delicaţi.

Şedinţa 4 – Litere decorative

Plate sau volumetrice, decorate cu flori, sfoară sau tehnica decoupage, literele decorative sunt potrivite pentru orice eveniment, fie că spun numele celui mic la botez sau la aniversări sau mesaje la nunţi, petreceri şi gale.

Detalii curs:

Tip curs: adulţi

Durată: 4 şedinţe săptămânale a câte două ore,în momentul în care se formează o grupă.

Adresă: str. Mătăsari nr. 21A, sect. 2, Bucureşti

Cost: 160 lei + TVA cursul (se achită doar integral)/45 de lei şedinţa

Înscrierile se fac la office@creativearts.ro.

Acest curs este disponibil numai la solicitarea unui grup de minim 5 participanţi.

Sursă foto: Pinterest