CURS DE RESTYLING VESTIMENTAR

Nimic nu se aruncă. Totul se transformă! Pentru că hainele preferate se învechesc și, parcă nu ne dă mâna să le aruncăm, 🙂 , redăm o nouă viață cămășilor, tricourilor sau fustelor și le transformăm în obiecte vestimentare nou nouțe, cu o personalitate puternică.

2 tematici, 2 sesiuni online:

Şedinţa 1 Colier și eșarfe din tricou – Aveți tricouri vechi pe care deja nu le mai purtați nici prin casă? Nici o problemă! Haideți să învățați cum să le transformați în cele mai cool eșarfe și coliere!

Şedinţa 2Restyling tricou – V-ați plictisit de vechiile tricouri? Nici o problemă. Vă arătăm câteva tehnici simple cu ajutorul cărora vă veți putea schimba garderoba gratuit. 

Durată: 2 sesiuni online X 2h +  kit de lucru expediat cursantului + suport de curs

Traineri: Atelierul este susținut de către trainerii Creative Arts, designeri și artiști plastici cu experiență de predare de peste 8 ani și zeci de ateliere și cursuri artă și  dezvoltare a creativității la activ.

Kit-ul conține toate materialele necesare : 2 tricouri vechi, diverse elemente pentru decor (nasturi, flori, capse, etc), ac, ață, foarfecă

Cost: 450 RON pentru o persoană/ 400 RON /persoană pentru grup minim 5 persoane (costul include atât kit-ul de materiale, instrucțiuniile și sesiunea Live online. NU include distribuția kit-urilor. Prețul pentru aceasta se va stabili ulterior, după ce vom cunoaște adresa participantului