O Toamna Creativa Inseamna Un Curs de Restyling Mobilier si Decoratiuni Interioare

Pe 2 noiembrie vrem sa dam startul unui nou curs de Restyling Mobilier, asa ca ne-am hotarat sa iti povestim putin ce vom face in cadrul cursului si de ce este imperios sa ni te alaturi!

Curs Restyling mobilier

Ce facem?

Pentru a transforma o simpla casa in acasa, e nevoie de pricepere, de creativitate si de multa personalitate la vedere. Fiecare piesa de mobilier trebuie sa-ti reflecte stilul si trebuie sa se potriveasca felului in care esti in prezent. Daca simti ca piesele de mobilier nu-ti mai spun povestea, dar nu vrei sa le schimbi, esti in locul potrivit!

restyling mobilier

Noi te ajutam sa restilizezi si sa reinventezi decoratiuni si piese de mobilier, tu inveti diferite tehnici de lucru in timp ce iti redescoperi propriul stil. Indiferent ca vorbim de shabby chic, provensal, rustic, pop-art sau baroc, ne vom asigura ca vei sti cum sa iti pui amprenta personala pe lucrurile carora vrei sa le dai o noua viata.

Restyling mobilier

Cum facem?

Iti vom vorbi despre concepte si stiluri, pictura, tipuri de sabloane si cum pot fi folosite colajele. Iti vom arata cum sa amplifici frumusetea pieselor de mobilier, transformandu-le in adevarate piese de arta si iti vom pune creativitatea la incercare in cadrul fiecarei sedinte de curs.

decoratiuni interioare

Mai multe detalii despre fiecare sedinta in parte, gasesti pe site, in sectiunea Curs de Restilying mobilier si decoratiuni interioare.

Cand?

Cursul este dedicat adultilor si incepe in momentul in care se formeaza o grupa de minim cinci cursanti. Ne dorim sa incepem pe 2 noiembrie, asa cum am mai zis, deci va asteptam cu mailuri de inscriere pe office@creativearts.ro.

decoratiuni interioare

O sedinta pe saptamana intre orele  18:30-20:30.

Daca ai intrebari sau curiozitati, ne poti trimite intrebari pe adresa de mail de mai sus.

Te asteptam pe pagina de Facebook cu idei creative, detalii despre cursuri si alte activitati desfasurate de Creative Arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *