Despre noi

Creative Arts este o asociație culturală cu ambiții și potențial foarte ridicate,  înființată în scopul descoperirii și dezvoltării potențialului creativ ce se află în fiecare persoană, fie că este vorba despre copil sau adult. Asociația are ca scop promovarea actului artistic prin producția și organizarea de cursuri, ateliere, spectacole și evenimente, care să contribuie la afirmarea valorilor culturale românești și internaționale.

Creative Arts este totodată singurul centru de dezvoltare a creativității ce poate asigura atât pentru grupe mici cât și pentru grupe mari (5 – 500+ participanți) o gamă largă și diversificată de workshop-uri și cursuri de artă și dezvoltare a creativității.

Cu o echipă formată din aproximativ 30 de profesioniști artiști, artiști plastici, actori, fotografi, specialiști în marketing și comunicare cu experiență de peste 10 ani, dar și o echipă de colaboratori ce numără peste 300 de artiști din diverse arii culturale, Creative Arts oferă o gamă largă de cursuri şi ateliere pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei.

Creative Arts înseamnă, în acelaşi timp, o echipă specializată în producţia de evenimente private şi corporate şi în realizarea unei game variate de materiale şi servicii specifice acestor evenimente – decoruri şi costume, cadouri şi mărturii, aranjamente florale şi candybar, servicii foto şi video.

 

echipa Creative Arts