CURSURI TEMATICE – 1 ȘI 8 MARTIE

Ce-ai spune dacă de sărbătorile de primăvară, de 1 Martie și de Ziua Femeii, sau de fiecare dată când aniversăm ceva sau pe cineva am renunța să mai cheltuim banii pe mărțișoare și aranjamente florale sau buchete sofisticate și am face chiar noi aceste mici cadouri atât de delicate și de iubite de toate doamnele și domișoarele? Nu este nici o filosofie! Cu instrumentele necesare, puțină îndemânare, creativitate și ghidajul potrivit, oricine poate realiza un mărțișor sau aranjament floral la fel de atractiv ca cele din florărie.  

Cursul 1- Mărțișoare

2 tematici, 2 sesiuni online:

Şedinţa 1 Mesaje pozitive– 2021 vine cu speranță și optimism. Haideți să oferim zâmbete și optimism celor dragi! La acest atelier vom crea mesaje pozitive pe care le vom transfera pe mărțișoare din ceramică.

Şedinţa 2 Flori textile– Florile textile sunt un accesoriu minunat ce pot schimba în totalitate o ținută. De cele mai multe ori mărțișoarele ajung undeva uitate printr-un sertar. În acest caz, însă, vă garantăm că vor fi tranformate în broșe și vor fi purtate tot anul cu multă plăcere!

 Durată: 2 sesiune online la alegere X 2h +  kit de lucru expediat cursantului + suport de curs

Kit-ul conține toate materialele necesare : inimă / floare/ trifoi din ceramică și lemn, paletă de amestecat culori, pensule diverse mărimi, culori acrilice de bază, materiale textile, foarfecă, lumânare, ac, ațe diverse culori, mărgele, ace de broșă, șnur de mărțișor

Cost: 350 RON pentru o persoană/ 250 RON /persoană pentru grup minim 5 persoane (costul include atât kit-ul de materiale, instrucțiuniile și sesiunea Live online. NU include distribuția kit-urilor. Prețul pentru aceasta se va stabili ulterior, după ce vom cunoaște adresa participantului)