Clacă de DIY – flori uriașe

Haideți că deja am scuturat praful iernii de pe pensule, ace şi cutiile cu mărgeluţe, resturi de material, ceramică de modelat şi alte comori şi parcă, dacă tot visam să ne apucăm de meşterit, ne-am şi apuca.

Pentru că am tot primit cereri și ne doream și noi de ceva vreme să încercăm, plănuim să facem fabuloasele flori uriașe, numai bune de înlocuit buchete, de luat ochii în poze și de stors suspine.

DIY- flori uriase

Fie că vreți să creați o atmosferă de basm la o nuntă afară, să aduceți natura înăuntru la o petrecere de copii sau să înfloriți asfaltul la un festival urban, minunatele flori de hârtie se pot naște din mâinile voastre și, contrar naturii, sunt cu atât mai frumoase pe secetă și soare puternic.

Puteți aplica flori uriașe de hârtie pe un perete care vreți să iasă în evidență sau le puteți integra într-un photo corner de poveste sau, de ce nu, o floare solitară și spectaculoasă poate înlocui cu succes orice buchet.

Ne adunăm cu toatele pe 7 mai în deja bine ştiuta mansardă cu perne şi pisică, şi învăţăm cum să măsurăm, să decupăm și să asamblăm petale de flori nemaivăzute.

buchet flori uriase din hartie

Materialele sunt, ca de obicei, la discreţie din partea casei, ceaiul și prăjiturelele la fel.

Claca se întâmplă dacă strângem minim 5 înscrieri, la sediul nostru din str. Mătăsari nr. 21A – zona Piața Iancului, pe 7 mai, între orele 16:00 – 19:00 iar costul este de 50 lei fără TVA (cu toate materialele și instrumentele incluse).

Dacă vă plac în general toate decorațiunile care fac evenimentele spectaculoase, vedeți despre ce e vorba în cursul de decorațiuni pentru evenimente și, dacă vă place să construiți recuzită ca să aveți cu ce construi povești după, cu siguranță cursul de recuzită pentru fotografi e pentru voi. Iar, dacă vreți să vedeți ce clăci mai punem la cale, aruncați un ochi aici.

Sursă foto: Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>