CURS DE RECICLARE CREATIVĂ

Nimic nu se aruncă. Totul se transformă!  Cu puțină imaginație, tehnică și îndemnânare, putem transforma PET-urile, cartoanele, rolele de la hârtia igienică în adevărate obiecte utile pentru casă sau minunate jucării pentru cei mici.

2 tematici, 2 sesiuni online:

Şedinţa 1 Ghivece din PET-uri- De ce să cumpărăm ghivece de plastic când avem la îndemână tot ceea ce ne trebuie pentru a crea cele mai originale suporturi pentru plante?

Şedinţa 2 Decorațiuni din PET –  Aruncăm zilnic PET, fără a ne gândi că acestea pot deveni cea mai frumoasă bombonieră sau cele mai haioase jucării pentru copiii noștri.

Şedinţa 3 Jucării din rolele de la hârtia igienică–  S-a terminat hartia igienică. Ce facem cu rola de carton? Nu, nu o aruncăm. O transformăm în cele mai haioase jucării: oameni de zăpadă, animale, personajul preferat al copilului…și lista poate continua. Atenție! Dacă faceți această activitate o dată, nu vă veți mai putea opri!

Ședința 4- Decorațiuni din sticle și borcane – Adunăm ambalaje peste ambalaje. Umplem cămara de cutii cu câte 2-3 fursecuri sau câteva boabe de orez. Ce-ați spune dacă am crea singuri spații de depozitare care să le privim cu admirație și să se asorteze perfect cu designul bucătăriei noastre?

Durată: 2 sesiuni online X 2h +  kit de lucru expediat cursantului + suport de curs

Kit-ul conține toate materialele necesare : materiale reciclate (PET, role hârtie, carton) diverse elemente pentru ștampile, 1 cutter,  pensule diverse dimensiuni, vopsea culori de bază, paletă de lucru

Cost: 350 RON pentru o persoană/ 250 RON /persoană pentru grup minim 5 persoane (costul include atât kit-ul de materiale, instrucțiuniile și sesiunea Live online. NU include distribuția kit-urilor. Prețul pentru aceasta se va stabili ulterior, după ce vom cunoaște adresa participantului)