Evenimente de Sânziene în Familie! Recomandări la Bucureşti 24-25 Iunie

Sfârşitul de săptămână este aproape şi suntem nerăbdători să petrecem mult timp în aer liber, mai ales că ne vom bucura de o vreme autentică de vară. Căutăm pentru tine cele mai reuşite evenimente din weekendul de Sânziene. Este şi Ziua Universală a IEI! Mergem la Piscu pentru a sărbători cu ateliere, târg şi muzică, petrecem o zi în Parcul Grădina Icoanei la Târgul de Sânziene de la Grădina cu Artiști.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente în weekendul 24-25 Iunie aici.

 

gokid sanziene

Vis de Copilarie. Tabara de familie cu Montessano la Ferma de sub Penteleu

Vrei sa petreci timp in natura cu copilul tau si in acelasi timp sa ii asiguri o alimentatie sanatoasa, cu mancare BIO si regim vegetarian sau mixt?

Vino cu noi in TABARA de FAMILIE Montessano in perioada 15-20 Iulie!
Am pregatit ateliere de nutritie cu Nutritionist Maria Varga si ateliere de gatit cu Marinela, bucatarul de la Gradinita Montessano.

Vom invata cum sa mancam sanatos, cum sa gatim respectand principiile unei alimentatii sanatoase, vom avea parte zilnic de excursii, jocuri in natura si aventuri de neuitat!

Dragi parinti iubitori de alimentatie sanatoasa, aer curat si drumetii, va invitam cu noi in tabara de familie Montessano!

Va invitam sa redescoperim impreuna farmecul vietii la tara si al iesirilor in natura alaturi de prieteni si alte familii cu valori similare!

Unde mergem?

Va dam intalnire la Ferma de sub Penteleu, situata la poalele munților Buzăului, în drumul spre Penteleu, pe malul Bâscii Mari, la Gura Milii din Varlaam, jud. Buzau.

tabara copii gokid

Mai multe detalii despre tabara gasiti pe GoKid.

 

 

 

1 iunie – 20 de recomandări de la Gokid

Avalanşă de evenimente pentru cei mici de 1 iunie anul acesta! Le-am strâns la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele şi te invităm să petreci Ziua Copilului în atmosferă de petrecere!

Vremea va fi călduroasă şi ne va îndemna să petrecem o zi în aer liber. Ne aşteaptă o minivacanţă de 1 iunie şi Rusalii de care părinţii nu vor ezita să profite. Dacă nu plănuiţi să plecaţi din Bucureşti te invităm să vezi lista GOKID de recomandări de 1 iunie 2017 în Bucureşti:

evenimente copii de 1 Iunie Bucureşti 2017 de Ziua Copilului

Continue reading

1 iunie – Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala

De 1 iunie,  Ziua Copilului, sarbatorim in familie Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala! Te asteptam la un super eveniment, plin cu jocuri, muzica, dans, activitati si bucurie in familie!

De anul acesta, Ziua Copilului se sarbatoreste in familie, pentru ca 1 iunie este zi libera nationala! Cu aceasta ocazie, echipa Itsy Bitsy invita toti copiii, parintii si bunicii la a 12-a editie a festivalului Copiii Coloreaza Viata, unde am pregatit peste 10 ore de bucurie in familie! Continue reading

Creative Arts recomandă: Teatru pentru copii la Cinema

Pentru că teatrul iese de pe scenele convenţionale în stradă, în pub-uri şi chiar la cinema, în week-end-ul 5 – 6 martie, la Teatru la Cinema din CINEMA CITY vor avea loc spectacolele de teatru pentru copii “Pinocchio”, “Aladdin și lampa fermecată” și “Castelul vrăjitoarei”.

Teatru la Cinema – Pinocchio

Sâmbătă, 5 martie, ora 11:30, Teatru la Cinema din CINEMA CITY – AFI Palace Cotroceni

Vă invităm să vizionați o adaptare interactivă a minunatei poveşti a lui Carlo Colodi. Copiii se vor amuza la scenele dintre personajele negative şi Pinocchio, pentru că sunt create în cheie comică, iar inocenţa şi neştiinţa lui Pinocchio sunt fermecătoare.

Spectacol de teatru pentru copii interactiv recomandat pentru vârsta între 3 și 7 ani.

Distribuție: Alexa Popa/ Claudia Chiraș și Oleg Apostol

Teatru interactiv: Audiență generală

Preț bilete: Copii 15,5 lei; Adulți 25,5 lei

teatru pentru copii la cinema pinocchio

 

Teatru la Cinema – Aladdin și lampa fermecată– Teatru pentru copii interactiv 

Duminică, 6 martie, ora 11:30, Teatru la Cinema din CINEMA CITY – Mega Mall

Vă propunem o adaptare a frumoasei poveşti orientale “Aladdin şi lampa fermecată“. Copiii vor fi fascinaţi de personajele minunate, de povestea amuzantă şi plină de învăţăminte, la finalul căreia dragostea dintre Jasmine şi Aladdin învinge în lupta cu vizirul Jaffar.

Spectacol de teatru pentru copii interactiv recomandat pentru vârsta între 3 și 7 ani.

Distribuție: Claudia Chiraș și Iulian Cuza

Teatru interactiv: Audiență generală

Preț bilete: Copii 15,5 lei; Adulți 25,5 lei

teatru pentru copii la cinema aladdin

 

Teatru la Cinema – Castelul Vrăjitoarei – Teatru de păpuși pentru copii

Duminică, 6 martie, ora 11:30, Teatru la Cinema din CINEMA CITY – Sun Plaza

Era odată o vrăjitoare care credea că se face mai frumoasă atunci când auzea copiii ţipând de frică. Într-o zi, închide în palatul ei o prinţesă.
Numai că prinţesa noastră, cu ajutorul celor mici si iscusiți, învaţă să nu se mai teamă de întuneric, fantome, şoareci şi păienjeni.

Credeți că printesa va triumfa? Doar împreună vom afla!

Spectacol de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani.

Distribuție: Ioana Ernea, Oana Diţu, Ana Maria Cucută

Teatru interactiv: Audiență generală

Preț bilete: Copii 15,5 lei; Adulți 25,5 lei

Rezervarea biletelor se poate face telefonând la 0310051620
Cumpără-ţi bilete online de la www.teatrulacinema.ro sau direct de la casele de bilete CINEMA CITY.