Curs de recuzita pentru fotografi

curs de recuzită pentru fotografi 9Pentru cei  care prind viaţa în imagini şi dau viaţă fiecărui cadru, pentru cei care imortalizează un zâmbet, o lacrimă, o emoţie şi o stare de spirit, pentru ei, fotografii, am plănuit un foarte special curs de recuzita pentru şedinţele foto.

Fie că intipăriţi mirarea despre noua lume a bebeluşilor, creaţi povestea din spatele unui produs, scoateţi la iveală sentimentul din portrete sau daţi naştere cadrelor delicioase nu doar pentru ochi, ci pentru toate simţurile din fotografia de food, ştiţi că mise-en-place-urile voastre vor fi perfecte doar cu decorul din fiecare poveste.

Astfel, ne propunem să vă invăţăm câteva tehnici simple pentru a putea realiza şi personaliza recuzita ideală pentru fiecare inspiraţie.

Programă curs de recuzita pentru fotografi

Şedinţa 1 – Fotografie newborn

Tăiem, lipim, modelăm şi construim din carton şi hartie un cuib pentru cel mic: coajă de ou, avion, bărcuţă, caleaşcă sau coşuleţ, apoi asamblăm, pictăm şi decorăm povestea.

Şedinţa 2 – Fotografie de produs

Şlefuim, pictăm şi antichizăm o placă de lemn, backdrop numai bun pentru fotografiile care te fac să descoperi taina unui produs.

Şedinţa 3 – Fotografie de portret

Pictăm, decorăm şi personalizăm o ramă de tablou, cadrul perfect pentru a surprinde emoţiile.

Şedinţa 4 – Fotografie de food

Pictăm cu culori speciale de porţelan pe farfurii, boluri şi platouri imagini jucăuşe, rafinate sau rustice pentru a crea atmosfera în care ai savura un desert delicios, un aperitiv neconvenţional şi un fel principal irezistibil.

Detalii curs de recuzita pentru fotografi:

Tip curs: adulţi

Durată: 4 şedinţe săptămânale a câte două ore,în momentul în care se formează o grupă.

Adresă: str. Mătăsari nr. 21A, sect. 2, Bucureşti

Cost: 250 lei + TVA cursul (se achită doar integral)/65 de lei şedinţa

Înscrierile se fac la office@creativearts.ro.

Acest curs este disponibil numai la solicitarea unui grup de minim 5 participanţi.

Sursă foto: Pinterest