Curs de Croitorie MINI

curs de croitorie mini 1Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cu ce se mănâncă croitoria, dacă v-aţi trezit admirând materiale prin magazine, dacă vă întrebaţi care e diferenţa între cloş şi clini, rejanse şi bieuri, poplin şi batist, dacă vă scapă un pic cam des ochii pe tutoriale pe Youtube şi pe tiparele din Burda, poate că ar fi un moment bun să luaţi în calcul acest curs de croitorie mini.

O lună în care să vă familiarizaţi cu materialele şi maşina de cusut, să experimentaţi cusăturile de bază manuale sau mecanice şi finisajele şi să vă învăţaţi geometria corpului astfel încât să vă puteţi juca cu măsurile şi să adaptaţi un tipar la alegere, cu grad mic de dificultate (fustă, bluză, rochie). Scurt şi drăguţ. Puteţi decide după, în cazul în care începeţi să visaţi aţe, materiale şi schiţe, dacă să vă aventuraţi în cursul de croitorie midi, pentru continuarea experimentelor sau chiar în cel maxi, pentru cei focusaţi.

Programă curs de croitorie mini:

Şedinţa 1 – Tipuri de materiale şi prelucrarea lor. Introducere în maşina de cusut

Şedinţa 2 – Cusături de bază manuale şi mecanice. Finisaje. Workshop practic.

Şedinţa 3 – Geometria corpului şi luarea măsurilor. Croirea unei piese la alegere.

Şedinţa 4 – Workshop practic (prima parte)

Şedinţa 5 – Workshop practic (partea a doua)

Tip curs: adulţi

Trainer: Ştefania Petrişor

Durată: 5 şedinţe săptămânale a câte trei ore (3 de curs şi 2 de atelier)

Cost: 300 lei  fără TVA(se pot achita în două tranşe) sau 250 lei pentru plata integrală.

Data începere curs: la formarea unei grupe de 4 participanţi, de luni până vineri, în intervalele 9:30 – 12:00, 14:30 – 17:00, 18:00 – 20:30, (cursantele aleg o zi şi un interval orar la care îşi doresc să urmeze cursul şi grupele se formează în consecinţă la cerere).

Unde: str. Mătăsari nr. 21A, sect. 2, Bucureşti

Înscrierile se fac la office@creativearts.ro.

Sursa foto: Pinterest